Welkom bij bulthaup Keukenarchitectuur Zeist.
bulthaup Keukenarchitectuur Zeist is sinds 1 februari 2011 gevestigd in "De Posterij", dit architectonisch fraaie complex bevindt zich op een top centrum locatie in Zeist.
Het complex "De Posterij" ontleent haar naam aan het statige, in 1911 gebouwde, voormalige postkantoor. Dit gebouw werd, evenals het tegenover gelegen gemeentehuis, ontworpen door architect Stuivinga, destijds met als functie post- en telegraaf kantoor. Op de bovengelegen etages werd de dienstwoning gesitueerd. Het postkantoor heeft hier haar zetel gehad tot en met 2005. In 2006 wist Jefferson OG dit markante gebouw aan te kopen als onderdeel van het nieuw te realiseren
project "De Posterij". Bij de renovatie is zoveel mogelijk getracht de uiterlijke kenmerken van weleer terug te brengen.

Het gebouw aan Het Rond is gebouwd in neo- Lodewijk XIV stijl en staat op de Rijksmonumentenlijst. In onze showroom kunt u de diverse typen bulthaup keukens bewonderen in een bijzondere omgeving aangevuld met een passend advies op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, ergonomie en design. Kortom gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden willen wij komen tot een functionele, goed doordachte keuken met een prachtig lijnenspel waar u jarenlang met plezier gebruik van kunt maken.
Wij laten ons graag uitdagen uw perfecte keuken te ontwerpen en te plaatsten.

Gijsbert Bakkenes
Eigenaar bulthaup Keukenarchitectuur Zeist