Contact

bulthaup Zeist
Keukenarchitectuur Zeist B.V.
Het Rond 5 c
3701 HS Zeist
info@bulthaup-zeist.nl

Openingstijden*

Maandag : gesloten
Dinsdag : 10.00 – 17.00 u
Woensdag : 10.00 – 17.00 u
Donderdag : 10.00 – 17.00 u
Vrijdag : 10.00 – 17.00 u
Zaterdag : 10.00 – 17.00 u
Zondag : gesloten

* Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk 

Het team van bulthaup Zeist
Voor persoonlijk advies op maat

 

De showroom is in handen van Gijsbert Bakkenes, ontwerper en adviseur. Gijsbert wordt ondersteund door interieurarchitecte Florine Grimberg en Radboud Geenen. Als aanvulling op het team is Wesley van Nistelrooij aangesteld als service monteur. Samen gaan zij aan de slag met al uw woonwensen en vertalen deze door naar een uitgekiend en persoonlijk keukenontwerp. Er wordt hierbij verder gekeken dan de keuken alleen, ze houden in hun ontwerp rekening met de stijl en sfeer van uw gehele woning. Kortom, een advies op maat!

Naast het styling aspect staat ook functionaliteit centraal in de ontwerpen want een keuken moet naast mooi vormgegeven, ook praktisch zijn. Een ruimte om met plezier in te werken en genieten.

Het team laat zich graag uitdagen om uw droomkeuken te ontwerpen.

Het gehele traject van ontwerp en advies tot montage en service zullen wij verzorgen. Desgewenst kunnen wij u tevens adviseren en faciliteren op het gebied van bouwkundige aanpassingen mocht het nodig zijn.

Gijsbert Bakkenes: ‘Het is mijn doel om voor iedereen individueel, een persoonlijk keukenontwerp te maken. Een ontwerp waarin de bewoner de mooiste momenten kan beleven, met alle zintuigen kan genieten en echt het gevoel heeft thuis te zijn. Pas als dat gelukt is, ben ik tevreden.’

Florine Grimberg: ‘Voor mij is het belangrijk de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen in een verrassend ontwerp. Mijn opleiding als interieurarchitect helpt me verder te kijken, voorbij de standaard oplossingen.’

 

 


Team

Gijsbert Bakkenes

bulthaup Zeist

Gijsbert Bakkenes

bulthaup Zeist

Florine Grimberg

bulthaup Zeist

Florine Grimberg

bulthaup Zeist

Radboud Geenen

bulthaup Zeist

Radboud Geenen

bulthaup Zeist

Wesley van Nistelrooij

bulthaup Zeist

Wesley van Nistelrooij

bulthaup Zeist